Weblapkészítés menete:

Ajánlatkérés:

Megkeresése után felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Első konzultáció

Megbeszélük az általános információkat, meghatározzuk a honlap célját. Hogyan kommunikálhatunk egymással, megrendelő - szolgáltató kapcsolata.

Meghatározzuk az elvégzendő feladatokat a megrendelő igényei alapjá.


Domain név regisztráció

Milyen weblapcímet azaz domain nevet válasszon, amely a Google-ben is megjelenik. A weblap készítés a megfelelő domain név kiválasztásával és regisztrációjával kezdődik. A lehetőleg rövid, kulcsszavakat tartalmazó domain név kiválasztása ajánlatos. A jó honlap címet könnyű megjegyezni és utal a honlap tartalmára. A domain név kiválasztásáról bővebben itt olvashat.


Webtárhely

A webtárhelyre minden honlapnak szüksége van, hiszen ezen a szerveren elhelyezett területre  töltjük fel weboldalunkat. Erre a területre fog mutatni a domain nevünk és böngészőbe beírva megnyílik a weblap első oldala. Érdemes gyors, megbízható tárhelyet választani. Természetesen ebben is segítünk.


Arculat

Megtervezzük a veboldal grafikai, arculati elemeit. Célszerű a céges arculathoz igazodni az egységes kép miatt. Ezért ha már léteznek arculati elemek ( logó, dokumentumsablon, jellemző színek) ezeket ismertesse velünk a weblapkészítés első fázisában.
A tartalom megírása előtt jelöljük ki azokat a főbb kulcsszavakat, amelyre a szöveget felépítjük és a Google-ban kereséskor a találatként megjelenhet. Ezzel elősegítve, hogy, jobb helyezést érjünk el.

 


Honlapkészítés szerkezet és koncepció

Az előzetes információk alpján elkészítjük a honlap szerkezetét. A menürendszert, kezdőlapot és az aloldalak. Ezután már az oldalak tertalmi felépítése következik. A tartalmat első alkalommal már érdemes a lényegretörő mondanivaló mellett a megfelelő kulcsszavakkal felvértezni. A weblapok szerencsés esetben optimális szöveg-grafika aránnyal rendelkezik.


Keresőoptimalizálás

Amint a weboldal grafikai elemei is elkészültek, közösen ellenőrizzük a tartalmat és a megjelenést, végrehajtunk a keresőoptimalizálás szempontjából fontos javításokat és módosításokat. Ezzel tulajdonképpen kialakul a weboldal végleges változata. A keresőoptimalizálásról bővebben.
 


A honlap átadása

Ha elégedett a munkánkkal akkor megtörténik a honlap feltöltése a webtárhelyre, ezzel gyakorlatilag a weboldal nyilvánossá, bárki számára látogathatóvá válik.
Honlap üzemeltetés, karbantartás


Weboldal üzemeltetése

Végül, érdemes gondolni arra is, hogy a már működő weboldalunkkal kapcsolatosan felmerülő kérdéseinkkel, fejlesztési ötleteinkkel, problémáinkkal kihez forduljunk majd a jövőben. Kifizetődő lehet, ha a weboldalt készítő céggel folyamatos kapcsolatban maradunk, és a weboldal üzemeltetését rájuk bízzuk.

 

Milyen rendszert ajánlunk?