Skip to main content

A mai üzleti élet egyik alapvető követelménye a megfelelő internetes jelenlét. Ma már az emberek nagy része az Interneten keresztül keresi a neki megfelelő  szolgáltatást, szolgáltatót vagy terméket, vagy információt.  Ezért fontos a az adott tevékenységnek megfelelő weblap készítése, illetve a megfelelő design. Mi a  hatékony internetes megjelenését kívánjuk segíteni.

Honlapkészítés

Modern megjelenésű, mobilbarát (responsive) weboldalak készítésével  és karbantartásával állunk Ügyfeleink rendelkezésére! Olyan megoldást kínálunk amely a nagyvállalati honlapoktól a kisebb cégeknek is hosszútávú modern online megjelenést bitosít.
A weblapok fejlesztését nagyrész Typo3 rendszerrel végezzük. Ez a rendszer nagyfokú rugalmasságot biztosít. Főként nagykapacitású honlapok  készítésénél ajánlott használni.

AJÁNLATKÉRÉS

Weblap karbantartás

Általános jelenség, hogy a weblap tulajdonosai úgy gondolják, hogy a weboldal elkészítés után semmi további teendő nincs. A továbbiakban teszi a dolgát. Egy weboldallal időről időre foglalkozni kell különben hasznot nem fog hozni. Új tartalmakat, képeket, videókat érdemes elhelyezni, és rendszeres karbantartást végezni. Az esetlege meghibásodás során elveszthetjük adatainkat, ha nem készítünk biztonsági mentéseket időről időre.

AJÁNLATKÉRÉS

Keresőoptimalizálás

A keresőoptimalizálás (SEO) a honlap készítésével kezdődik.  Olyan módszerrel készítjük el a honlaját amellyel alkalmassá tesszi a honlapot arra, hogy a lehető legjobb helyeken szerepeljen a találatok között. Megtalálható legyen a weboldal a Googleban. Megvizsgáljuk hogy, a tartalom meglelelő kulcsszavakat tartalmaz-e, beállítjuk a megfelelő metaelemeket melyek nagy mértékben segítik a honlap megtalálhatóságát.
 

AJÁNLATKÉRÉS